top of page
Omslagfoto_Facebook.jpg

My Story

Eerst even mezelf voorstellen zodat je het gezicht achter Live a lot alvast beter leert kennen. Ik ben Lieselot, woon in een huis in Bulskamp samen met mijn viervoeter Maya en heb een hele lieve vriend Ward waar ik al meer dan 6 jaar lief en leed mee deel.

 

Mijn hobby’s? Eerlijk gezegd heb ik er niet zo veel. Maar als je werk je passie is, dan heb je er ook niet zo veel nodig ;-).

 

Ik geef je toch mijn top 3: met stip bovenaan staat veel tijd doorbrengen met vrienden en familie, en als er dan nog tijd overschiet kan een goed tv-programma of een goed boek me wel bekoren.

Op het eerste gezicht het perfecte plaatje. Alle ingrediënten om gelukkig te zijn in overvloed aanwezig. En toch ontbrak er iets, want op professioneel vlak bleef ik wat op mijn honger zitten.

Ik werkte al lang op dezelfde plek en dat gaf me in de eerste plaats supertoffe collega’s, zekerheid en veiligheid.

 

Tot corona daar abrupt een einde aan maakte. Ik zat dus werkloos thuis en besefte dat ik een hele fijne job had, maar ik heel weinig met mijn talenten deed.

 

Ik begon me af te vragen: Lieselot, wanneer is de laatste keer dat je nog eens iets nieuws leerde of dat je echt nog eens het gevoel van voldoening hebt gevoeld? Wanneer ging je nog eens voor je eigen dromen en zette je jezelf centraal?

 

Kortom: wanneer stond die automatische piloot nog eens uit? Ook privé vond ik dat ik wat meer mijn grenzen mocht stellen en trouwer aan mezelf mocht zijn.

Lieselot voor cover.JPG

mijn motivatie

Mijn verhaal was mijn motivatie om een opleiding tot coach te volgen. Want ik dacht: ik zal vast niet de enige zijn met dit gevoel en hoe leuk zou het zijn om anderen daarin te ondersteunen? Gezien ik in een rolstoel zit, was het niet evident en waren er vooral veel praktische obstakels, maar ik was zo gemotiveerd dat ik die allemaal overwon.

 

Met verschillende opleidingen in mijn rugzak, zoals je hier kan zien, besloot ik mijn eigen praktijk op te starten die ik de naam Live a lot gaf (natuurlijk een verwijzing naar mijn naam ;-)).

Maar vooral de betekenis vond ik super mooi! Leef veel! Met die naam wil ik mensen aanmoedigen om alles uit het leven te halen wat erin zit. Alle emoties te voelen die er te voelen zijn. Al je talenten de kans te geven om ontdekt en ontwikkeld te worden.

 

Herken je jouw verhaal in het mijne en wil je net zoals ik de stap zetten om bewuster met het leven om te gaan? Vraag je je soms ook af: is dit het nu? Of welke talenten je hebt? Welke waarden en normen je nu echt belangrijk vindt? Dan help ik je graag terug op weg!

Wat doen we 

Via 1-op-1-coaching maak ik graag heel wat tijd voor je vrij in een gezellige, rustige en ongedwongen sfeer. Ik stel jou de juiste vragen waardoor je na elk gesprek weer een inzicht rijker bent of een stapje verder kan. Volg je liever een workshop of weet je niet helemaal zeker of coaching iets voor jou is? Ook daar is er bij Live a lot een aanbod voor!

Misschien is dit niet je eerste kennismaking met persoonlijke groei of een coach, maar geven alle verschillende cursussen, nieuwsbrieven en lessen die je volgt je stress? Ook dan kan je bij Live a lot terecht. Ik help je weer op weg zodat je terug het bos door de bomen ziet.

Lieselot210417-3228.jpg

Let’s Work Together

Wanneer stond jouw automatische piloot nog eens uit?

Denk je nu: dat is lang geleden!

Bekijk dan zeker het aanbod en boek een gratis kennismakingsgesprek.
bottom of page