top of page

Aanbod

Reizen met de trein

opweg naar meer voldoening en geluk!

Dit aanbod is er speciaal voor als je eens wil proeven wat coaching voor jou kan betekennen. In 1 sessie van 2 uur gaan we opzoek naar wat voor jou belangrijk is? Waar wil je naar toe in het leven? Op elk domein werk prive... Wie zijn belangrijke andere in jouw leven? Dat kom je te weten als we samen op zoek gaan naar jou kernwaarden! Je zult al snel merken dat je meer voldoening en geluk in je leven ervaard! Twijfel niet en boek een plekje in mijn agenda!

Persoonlijk traject

Al zeker dat coaching iets voor jou is! Wil je eindelijk werk maken van je doelen en dromen. Via een langer traject werken we samen aan meer geluk en voldoening in je leven. We gaan opweg met jouw talenten en bekijken samen hoe ze jouw kunnen helpen om jouw doelen en dromen te berijken. Want vergeet het niet dromen zijn voorgevoelens van wat je in werkelekhieid in staat bent te realiseren! Zin om te starten boek dan zeker je intake gesprek in mijn agenda!

Lieselot210417-3175.jpg
kernwaardenspel.png
kernwaardenspel.png

Workshops

Op regelmatige basis bied Live a lot de mogelijkheid om workshops en masterclasses te volgen. Wil je weten welke op dit moment te boeken zijn check dan zeker de home pagina van deze website en de facebook pagina voor meer informatie. Ook deze zijn speciaal gemaakt om op een laagdrempellige manier kennis te maken met coaching en persoonlijke groei.

bottom of page